2014. március 3., hétfő

Tagelt játékosok 2014

Lejárt a franchise tagek és transition tagek kiosztásának a határideje. Idén összesen hat csapat alkalmazott taget játékosaira, ebből kettő, a Browns és a Steelers élt a transition taggel, az összes többi nem exkluzív franchise tag. 
A tagelt játékosok listája és 2014-es keresetük, amennyiben nem egyeznek meg csapatukkal hosszú távra szóló szerződésről július 15-ig:


Jimmy Graham esetében a WR tag értékét tüntettem fel, mert a CBA szabályozásai alapján az járna neki. A Saints játékosa ugyanis tavaly 587 snap alkalmával állt fel WR-ként, és csak 292 alkalommal tradicionális TE-ként. Az NFL Management Council TE taget adott Grahamnek, vagyis szerintük a szerződés értéke csak 7,035 millió dollár lenne. Kezdődhet a csata a felek között, a szabályozások és a statisztikák Graham mellett állnak.
A transition tagek meglepetések abból a szempontból, hogy évek óta nem használták őket a csapatok. Worilds tagelése előrevetíti azt, hogy LaMarr Woodley nincs biztonságban Pittsburghben.
Érdekesség, hogy a Raiders sem Jared Veldheert (LT), sem Lamarr Houstont (DE) nem tagelte. A Titans szintén nem élt a taggel Alterraun Verner (CB) esetében, és a Bills is tartózkodott Jairus Byrd (S) tagelésétől.

Hosszú távú megállapodások a tag határidő előtt
-Brent Grimes (CB, MIA) 4 év, 32 millió dollár, 16 millió dollár garantált
-Anquan Boldin (WR, SF) 2 év, 12 millió dollár, 5,5 millió dollár garantált
-Bernard Pollard (S, TEN) 2 év, 6,3 millió dollár, 2,5 millió dollár garantált

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése