2012. július 10., kedd

Jegyárak a másodlagos piacon - július 10.

Két hónap múlva kezdődik a 2012-es alapszakasz az NFL-ben. Ennek apropóján szétnéztem egy kicsit a másodlagos piacon, nézzük, hogyan alakulnak a jegyárak a Stubhubon az első játékhétre.

Azt hiszem, nem meglepő, hogy a Packers-49ers mérkőzésre való bejutás kerül a legtöbbe ($255), ez köszönhető a Green Bay mérkőzések "rangjának" és a két Super Bowl esélyes csapat párharcának is. A második helyre Peyton Manning debütálása került a Steelers ellenében, a Tebow varázslat "visszavágóján" ($221). A Giants Super Bowl győzelmet követő első hazai mérkőzése esetében talán kicsit csalódás a $200-os bejutási ár, pláne annak fényében, hogy a Dallas lesz az ellenfél. 
Az "olcsó" mérkőzések között nem meglepő módon ott szerepel a Chiefs nyitómeccse, a Cleveland bemutatkozása és a Tampa mérkőzése a Panthers ellen. Mindegyik csapatnak nehézségei voltak a jegyek eladásával a közelmúltban. Az Arizona-Seattle csoportderbi és a Lions-Rams mérkőzés pedig annyira nem hozzá lázba a szurkolókat. A legolcsóbban a Vikings-Jaguars mérkőzésre lehet bejutni, ami nem meglepő, mindkét csapat eléggé gyengén teljesít mostanában, ráadásul a két sztárfutó sem biztos, hogy pályára lép. Peterson valószínűleg PUP listán kezdi az idényt, Jones-Drew pedig ki tudja meddig makacskodik az új szerződéséért. Nagyon ritka egyébként a $20 alatti bejutási ár, pláne nyitómérkőzések esetén... Nem is emlékszem hasonlóra az elmúlt öt évből. Jobb helyeken egy preseason mérkőzésre sem lehet bejutni ennyiért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése