2011. április 19., kedd

Folytatódó mediáció, Reinfeldt, és a Madden borító

A mai napon folytatódnak az egyeztetések Minneapolisban. A tulajdonosok részéről Pat Bowlen (DEN), Jerry Richardson (CAR), Jerry Jones (DAL) és Mark Murphy (GB CEO) lesz jelen Roger Goodell és Jeff Pash mellett, a játékosoknál viszont hiányozni fog DeMaurice Smith, aki családi egészségügyi probléma miatt marad távol. Mindeközben Mike Freeman, a CBSSports riportere a hétfői napon közölt írásában nem festett túl pozitív képet a jelenlegi egyeztetésekről. Az újságíró olyan telefonbeszélgetésekre alapozza elméletét, amelyet a felekhez közelálló forrásokkal folytatott a hétvége folyamán. Szerinte teljesen olyan a folyamat, mint az Cohen előtt volt az FMCS-ben. Kiemeli, hogy egyik oldal sem akar igazán ott lenni, csak az egyeztetések látszatát igyekeznek fenntartani. Valójában mindketten Nelson bírónő döntésére várnak, semmi másra. A játékosok bíznak abban, hogy a bírónő megszünteti a lockoutot, a tulajdonosok bíznak benne, hogy nem, de ha mégis, akkor magasabb szinten majd illetékességi probléma miatt megmásítják az eredményt. Tehát, ha Nelson bírónő úgy hoz döntést, hogy azonnali hatállyal eltörli a lockoutot, és ezzel biztosítja a liga további működését, az NFL szerint ez az állapot hamarosan megszűnik, és visszatér a lockout a 8th Court of Appeals döntése alapján. A felek tehát arra várnak, hogy a bíróság döntsön egyikük vagy másikuk javára úgy, hogy az már ne legyen megmásítható, és így garantálja egyik vagy másik fél számára a helyzeti előnyt. A Sport Business Journal hétfői számában megerősítette ezeket a bírósági döntéssel kapcsolatos várakozásokat.

A Tennessean értesülései szerint a Titans meghosszabbította GM-je, Mike Reinfeldt szerződését, így kontraktusa a hírek szerint 2014-ig él.

A Jets és a Giants a korábban az American Express elnöki posztját betöltő Alfred F. Kellyt nevezte ki a 2014-es new yorki Super Bowl CEO-jának. Kelly lesz a felelős a XLVIII. Super Bowl megszervezéséért.

Az NFLPA ellen Los Angelesben pert indított pár visszavonult játékos, akik azt nehezményezik, hogy nem kapták meg az őket megillető jogdíjakat, amelyek megilletették volna őket. Az ex-játékosok szerint a videojátékok, ruházati termékek és különböző játékosokat ábrázoló kártyák után őket jogdíjak illették volna meg, amit az NFLPA-nek továbbítani kellett volna feléjük. 2007-ben már volt egy hasonló per, amelynek során a bíróság 28,1 millió dollár kártérítést ítélt meg a visszavonultaknak, de a fellebbezés után az ügy nem publikus bírósági egyezséggel zárult. Az per még az NFLPA előző vezetőségeinek felelősségét is felveti. A felperesek szószólója nem más, mint a Gene Upshawt korábban többször támadó Bernie Parrish. A Browns korábbi cornere évekkel ezelőtt alattomos kampányt folytatott Upshaw megbuktatásáért, amelynek keretében a szakmai érvek mellett azzal vádolta meg az NFLPA korábbi vezetőjét, hogy köze volt a saját felesége halálához, magyarul meggyilkoltatta.

A Green Bay Packers a Press-Gazette értesülései szerint egy fedett, edzéslehetőséget biztosító létesítmény és egy baseball stadion (!) építésén gondolkodik a Lambeau Field környékén. A terv csupán kezdeti fázisában jár, de máris kritikák céltáblája lett, elsősorban mivel nem érzik még a szurkolók sem szükségességét egyik beruházásnak sem.

Az EA idén a szurkolókra bízta annak eldöntését, hogy ki szerepeljen majd a Madden 2012 borítóján. Az ESPN-en kiírt versengés döntőjéhez érkeztünk. Most már hivatalos az, hogy vagy Michael Vick, vagy Peyton Hillis (!) lesz a játék borítóján idén. A végső befutó személyéről is a szurkolók döntenek. Hillis nem akármilyen tettet hajtott végre az elődöntőben, a Super Bowl MVP Aaron Rodgerst sikerült legyőznie. Aki még nem szavazott, megteheti a következő linken: Madden 2012 cover.

Az ESPN az Erin Andrews-zal kapcsolatos hírek kikerülése után nyilvánosságra hozta a társaság alkalmazottainak és a hozzájuk kötődő cégek neveit. A lista sokkal hosszabb, mint azt korábban sejteni lehetett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése